OLIPA KERRAN HÄÄKAKUT

KONDITORIAN UNIIKIT HÄÄKAKUT


Täydellisen hääjuhlan kruunaa herkullinen ja näyttävä hääkakku. Valmistamme kerroskakut ja yksittäiset kakut toivomaanne alustaan tai kakkutelineeseen. Loihdimme tilauksesta myös gluteenittomat, maidottomat ja vegaaniset hääkakut.

Autamme mielellämme pienten kuin suurten kokonaisuuksien suunnittelussa, ja otamme vastaan kaikki ideat kakun koristeluun ja makuihin liittyen. Toteutamme hääparin ja häätilaisuuden näköiset kakut aina klassisen romanttisista täytekakuista mielikuvituksellisiin teemahääkakkuihin suurella intohimolla.


Hääkakut alkaen 10 hlö / 80€
Alkaen 6€ / lisähenkilö


KAKKUKORISTEET KÄSITYÖNÄ


Valmistamme syötävät hääkakkukoristeet kuten kukat, pitsireunukset, maisemat sekä suuret ja pienet hahmot toiveesta. Toteutamme myös vaativat ja yksityiskohtaiset koristelut tärkeimpään päiväänne. Koristetöiden hinnat määräytyvät koon ja yksityiskohtaisuuden mukaan, ja autamme mielellämme kakkukoristeiden suunnittelussa.

Luomme kakusta juuri teidän häidenne teemaan sopivan, oli kyseessä sitten prinsessahäät, goottihäät, animaatiohäät tai videopelihäät. You name it!


Sokerimassakoristeet, kukat ja hahmot alkaen 15€


HÄÄKAKUN TILAUSOHJE

Hääkakkutilauksen suunnittelu kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen kakun noutoa. Tilaukset otetaan vastaan viimeistään 5 päivää ennen tilauksen noutoa.

1. Milloin kakku noudetaan
2. Kuinka monelle henkilölle
3. Pohja ja täytteet
4. Erikoisruokavaliot

TÄYTTEET

Suklaa
Mansikka
Vadelma
Mustikka
Mustaherukka
Peanut Butter
Cookie Dough
Vanilja
Sitruuna
Lakritsi
Appelsiini
Minttu
Kinuski
Matcha

POHJAT

Suklaabrownie
Vaalea brownie
Porkkanakakku
Kaurakakku
Banaanikakku
Red Velvet


   045 6521654    milla@olipakerrankonditoria.fi

© Olipa kerran konditoria Oy | Web design: Tommi Lagerström | Hahmot: Linda Sofia